Αποστολές Παραγγελιών - Δωρεάν Αποστολή για αγορές άνω των 100€

               
                                                                                   shipping

- Αποστολή σε ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ με € 5 *

Για παραγγελίες μέσω του allclima.gr, ηλεκτρονικές ή τηλεφωνικές, σας στέλνουμε την παραγγελία σας, μέσα σε 24 ώρες, εφόσον τα προϊόντα που αγοράσατε είναι άμεσα διαθέσιμα!

- Για να σας αποσταλεί η παραγγελία σας σε 24 ώρες, θα πρέπει να την λάβουμε από Δευτέρα - Πέμπτη μέχρι τις 15:00. Στην περίπτωση που λάβουμε την παραγγελία σας την Παρασκευή, αυτή θα φτάσει σε εσάς τη Δευτέρα.

- Οι αποστολές των παραγγελιών γίνονται με μεταφορικές εταιρίες.

- Σε περίπτωση που θελήσετε η αποστολή της παραγγελίας σας να γίνει πιο γρήγορα, μπορεί να γίνει με επιπλέον χρέωση.

* Τα παραπάνω δεν ισχύουν σε περιπτώσεις που επηρεάζουν τις μεταφορές όπως κακές καιρικές συνθήκες, καταστροφές, ή απεργίες.

                                                          freeshippin

- Χρεώσεις

+ Για δέματα έως και 3 κιλά - 5 Ευρώ
+ Για Αγορές άνω των 100€ και εφόσον τα προϊόντα που αγοράσατε δεν ανήκουν στην κατηγορία "Ογκώδη Αντικείμενα", τα έξοδα αποστολής καλύπτονται από εμάς.

* Ογκώδη Αντικείμενα

Η αποστολή κλιματιστικών γίνεται μόνο με μεταφορικές εταιρίες και η χρέωση επιβαρύνει τον παραλήπτη. Τα έξοδα αποστολής, κυμαίνονται, ανάλογα με την περιοχή, από 15-25 ευρώ περίπου.
Στις παραγγελίες που περιλαμβάνονται κλιματιστικά, η πληρωμή γίνεται με πιστωτική κάρτα ή κατάθεση σε τραπεζικό λογαρισμό και όχι με αντικαταβολή, λόγω του ότι οι μεταφορικές εταιρίες δεν δουλεύουν με το σύστημα αντικαταβολής.

Τα κλιματιστικά αποστέλλονται στην αρχικά τους συσκευασία.

Επίσης, κάποια προϊόντα, λόγω του όγκου τους  έχουν διαφορετικές χρεώσεις από τις εταιρίες ταχυμεταφορών. Σε αυτές τις περιπτώσεις θα ειδοποιηθείτε, αν υπάρχει κάποια επιπλέον χρέωση, λόγω όγκου, πριν γίνει οποιαδήποτε αποστολή.

Ακύρωση Παραγγελίας

Το allclima.gr διαθέτει μηχανισμό για την ακύρωση μιας παραγγελίας (ολικά ή μερικά) που έχει ήδη καταχωρηθεί. Για οποιαδήποτε ακύρωση μιας παραγγελίας (ολικά ή μερικά) θα πρέπει να στείλετε e-mail στο info@example.gr, ή fax στο 210 7777777. Η δυνατότητα αυτή σας παρέχεται μέχρι τη στιγμή που θα σας ενημερώσουμε για την αποστολή της παραγγελίας σας. Μετά το χρονικό αυτό σημείο δεν είναι δυνατή η ακύρωση.